Sałatka Jogurtowo-Żelatynowa Wstążka

Sałatka Jogurtowo-Żelatynowa Wstążka
Sałatka jogurtowo-żelatynowa wstążka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 18 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę o smaku limonki, oryginalny jogurt cytrynowy, oryginalny jogurt malinowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Świąteczna Wstążka Żelatyna, Granat Żelatyna Jogurt Parfaits, oraz Bez Pieczenia Grecki Sernik Jogurtowy (Bez Żelatyny!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać 2 szklanki wrzącej wody z żelatyną wapienną, aż żelatyna się rozpuści. W innej średniej misce powoli wymieszaj 1 szklankę żelatyny limonkowej do jogurtu limonkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać mieszaninę jogurtu do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart). Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu. Wymieszać 2/3 szklanki zimnej wody do pozostałej gładkiej żelatyny wapiennej; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Gdy warstwa jogurtu limonkowego jest ustawiona, ostrożnie wlać zwykłą żelatynę limonkową na warstwę jogurtu. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
4
W średniej misce wymieszaj 2 szklanki wrzącej wody do żelatyny cytrynowej, aż żelatyna się rozpuści. W innej średniej misce powoli wymieszaj 1 szklankę żelatyny cytrynowej do jogurtu cytrynowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Wlać mieszaninę jogurtu na warstwę żelatyny wapiennej. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Wymieszać 2/3 szklanki zimnej wody do pozostałej gładkiej żelatyny cytrynowej; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
6
Gdy warstwa jogurtu cytrynowego jest ustawiona, ostrożnie wlać zwykłą żelatynę cytrynową na warstwę jogurtu. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
W średniej misce wymieszaj 2 szklanki wrzącej wody do żelatyny malinowej, aż żelatyna się rozpuści. W innej średniej misce powoli wymieszaj 1 szklankę żelatyny malinowej do jogurtu malinowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Wlać mieszaninę jogurtu na warstwę żelatyny cytrynowej. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Wymieszać 2/3 szklanki zimnej wody do pozostałej gładkiej żelatyny malinowej; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
9
Gdy warstwa jogurtu malinowego jest ustawiona, ostrożnie wlać zwykłą żelatynę malinową na warstwę jogurtu. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn