Sałatka Jicama i Melon

Sałatka Jicama i Melon
Sałatka Jicaman i Melon to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, miód, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jícama-Sałatka Melonowa, Żółty Melon Muscatel (Sałatka Z Melona), oraz Sałatka Jicama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać jicama, miód miodowy, sok z limonki, mięta, Skórka z limonki i miód w misce; przykryć. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Melon MiodowyMelon Miodowy
JicamaJicama
MiódMiód
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn