Sałatka Jarzynowa Z Grilla
Grillowana sałatka warzywna wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,71 zł za porcję. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz paprykę, musztardę dijon, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Jarzynowa Z Grilla, Sałatka Jarzynowa Z Grilla, oraz Sałatka Jarzynowa Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Na rozgrzanym grillu ułóż szparagi, cukinię, żółtą dynię, czerwoną cebulę i czerwoną paprykę; gotuj, aż warzywa będą miękkie i lekko zwęglone, 10 do 15 minut.
Wyjąć warzywa z grilla i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, musztardę Dijon, czosnek, sól i czarny pieprz razem w misce, aby przygotować sos. Wrzucić warzywa z sosem w misce.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.