Sałatka Jarzynowa Z Grilla
Grillowana sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Sałatka Jarzynowa Z Grilla, Sałatka Jarzynowa Z Grilla, oraz Grillowana Sałatka warzywno-Tri-Tip.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Na rozgrzanym grillu ułóż szparagi, cukinię, żółtą dynię, czerwoną cebulę i czerwoną paprykę; gotuj, aż warzywa będą miękkie i lekko zwęglone, 10 do 15 minut.
Wyjąć warzywa z grilla i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, musztardę Dijon, czosnek, sól i czarny pieprz razem w misce, aby przygotować sos. Wrzucić warzywa z sosem w misce.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.