Sałatka Jarzynowa Z Grilla
Grillowana sałatka jarzynowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Mieszanka oliwy z oliwek, squash, ocet o smaku malinowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Jarzynowa Z Grilla, Sałatka Jarzynowa Z Grilla, oraz Sałatka Jarzynowa Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać rozmaryn i 4 kolejne składniki; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Umyj kłosy kukurydzy i ścięte powierzchnie pozostałych warzyw połową mieszanki oliwy z oliwek i odstaw na bok.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach.
Ułożyć warzywa, pokroić boki w dół, na stelażu. Gotować 5 minut; posmarować pozostałą mieszaniną oliwy z oliwek. Obróć warzywa i gotować dodatkowe 5 minut lub do miękkości.
Wyjąć z grilla; pokroić każde ucho kukurydzy na 6 sztuk.
Każdy plasterek cebuli pokroić w ćwiartki.
Pozostałe kawałki warzyw przeciąć na pół.