Sałatka Jajeczna Prawie Bez Jajek
Prawie bez jaj sałatka jajeczna jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Mieszanka selera, musztardy, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 195 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć majonez, słodki pikle relish, ocet, musztarda, cukier, kurkuma, koperek, i pietruszka.
Dobrze wymieszać i rezerwy.
Umieść odsączone tofu w dużej misce i pokrusz widelcem. Wymieszać z cebulą i selerem.
Wymieszać w zastrzeżonej mieszaninie. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić przez kilka godzin, aby umożliwić mieszanie smaków.