Sałatka Jajeczna Bez Jaj

Sałatka Jajeczna Bez Jaj
Eggless Egg Salad może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, tofu, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu doprowadzić wodę, ocet i sól do wrzenia. Wymieszać z tofu i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn