Sałatka Jajeczna
Sałatka jajeczna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 28 centów za porcję. Mieszanka jaj, koperek marynowane relish, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Deviled Egg Makaron Sałatka, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu. (Powinny siedzieć w jednej warstwie.)
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć je o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zdjąć patelnię z ognia, przykryć szczelną pokrywką i odstawić jajka do gorącej wody na 8 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść jaja do dużej miski i wypełnić miskę z wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć jajka o kilka cali. Delikatnie rozbij muszle z boku miski.
Niech jajka siedzieć w wodzie, aż ostygnie, o 30 protokół.Gdy jajka ostygną, odcedzić i wytrzeć miskę. Jajka obrać, spłukać kawałki skorupki, przeciąć na pół i włożyć z powrotem do dużej miski. Za pomocą masher ziemniaków lub widelca, rozgnieść połówki na małe kawałki.
Dodać pozostałe składniki i wymieszać do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.