Sałatka Jagodowo-Mandarynkowa

Sałatka Jagodowo-Mandarynkowa
Sałatka jagodowo-Mandarynkowa trwa 30 minut od początku do końca. Ten hor d ' oeuvre ma 127 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 85 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga podartej sałaty, nasion selera, octu jabłkowego i truskawek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Sałatka Z Mandarynką, Sałatka Mandarynkowo-Nerkowcowa, oraz Sałatka Z Mandarynką Z Awokado.

Instrukcje

1
W 2-szklankowej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz pierwsze dziewięć składników. Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, na wysokim poziomie przez 1-2 minuty; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ubij w oleju. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
W salaterce połącz warzywa, truskawki, pomarańcze, cebulę, migdały i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
ZieloniZieloni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Skrop dressingiem i delikatnie wymieszaj, aby pokryć.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche to elegancki i charakterystyczny wyraz odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców skompensowanych delikatnymi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną świeżą kwasowością i strukturą średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą tostową.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn