Sałatka Jabłkowo-Żurawinowa

Sałatka Jabłkowo-Żurawinowa
Jabłko-żurawina Sałatka Toss może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jabłka, sadzarki orzech połówki, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podrzucanie Kapusty Jabłkowej, Sałatka Z Żurawiną Jabłkową, oraz Sałatka Żurawinowo-Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić warzywa sałatkowe z owocami, orzechami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
2
Dodać opatrunek tuż przed podaniem; lekko wymieszać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn