Sałatka Jabłkowo-Wiśniowa
Sałatka jabłkowo-Wiśniowa to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, wodę, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z jabłek, wiśni i kandyzowanych orzechów włoskich + Wiśniowy balsamiczny winegret, Frangipanowa tarta z jabłkowo-wiśniowo-białą czekoladą z sorbetem z zielonego jabłka i kompotem Brandy wiśniowo-jabłkowej, oraz Sałatka z grochu, marynowanej wiśni i jabłek.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Wymieszać z nadzieniem ciasto, jabłka i seler. Przechowywać w lodówce przez 30 minut lub do schłodzenia.