Sałatka z jabłkami i rodzynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 248 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok pomarańczowy, orzechy, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nie Sałatka marchewkowo-rodzynkowa/jabłkowa mojej mamy, Sałatka Marchewkowo-Rodzynkowa Z Jabłkami, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Jabłkowo-Rodzynkowym.
Instrukcje
1
1 moczyć rodzynki w gorącej wodzie 10 minut. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
2
Odcedzić i schłodzić. 3
3
Wymieszać kapustę, jabłka, rodzynki i orzechy i schłodzić.4