Sałatka halloumi z ogórkiem dojrzałym z nutami lukrecji
Sałatka halloumi z ogórkiem z nutami lukrecji to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ząbek czosnku, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Tuńczykiem Z Karczochem I Dojrzałymi Oliwkami, Sałatka z tuńczyka z karczochami i dojrzałymi oliwkami, oraz Sałatka z miodem dojrzałym z sosem makowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej, suchej patelni nonstick, toast nasiona kopru włoskiego na średnim ogniu, potrząsając patelnią kilka razy, aż pachnące, 2 do 3 minut.
Przełożyć do małego naczynia. Crank ciepła do średniej wysokości, dodać Halloumi i brązowy po obu stronach, obracając raz, o 4 minut w sumie. Odstawić do ostygnięcia.
W średniej misce wymieszać olej, ocet i czosnek. Doprawić solą i pieprzem.
Uruchom małą łyżkę (ząbkowana łyżka grejpfruta działa dobrze) na długości każdej połowy ogórka, tworząc tunel i skrobając błonę bez pestek. Pokrój ogórek na półksiężyce o grubości 1/2 cala.
Dodaj do vinaigrette wraz z estragonem i prażone nasiona kopru włoskiego. Ser rozerwać na nieregularne kawałki i wrzucić na wierzch.
Wrzucić delikatnie do herbu. Dostosuj przyprawy do smaku i podawaj natychmiast.