Sałatka gruszkowo-warzywna z winegretem klonowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z gruszki i zieleni z klonowym winegretem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, olej roślinny, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiosenna Sałatka Greens & Truskawka + Klon Vinaigrette, Sałatka z rukolą i gruszką z klonowym winegretem, oraz Gruszka Sałatka z kurczakiem z klonem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki vinaigrette z wyjątkiem oleju z trzepaczką. Ubić w oleju do wymieszania.
Umieść orzechy pekan w szklanym kubku miarowym o pojemności 1 szklanki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut do 2 minut 30 sekund, mieszając co 30 sekund, aż zbrązowieje.
Warzywa sałatkowe podzielić na 6 talerzy. Ułóż gruszki na zieleni; posypać orzechami pekan i żurawiną.
Mżawka vinaigrette na sałatki.