Sałatka gruszkowa z pieczonym boczkiem z winegretem
Pieczona Sałatka gruszkowa zawinięta w boczek z winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka prawdziwego syropu klonowego, bekonu, sera chèvre i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka gruszkowa z boczkiem i Sherry-wino Vinaigrette, Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem, oraz Sałatka jabłkowo-gruszkowa z boczkiem klonowym i winegretem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieść stojak na prześcieradle.
W małej misce, beat składniki vinaigrette z trzepaczką aż dobrze wymieszane; odstawić.
Pokrój gruszki na pół; usuń rdzeń. Każdą gruszkę przełożyć na pół łyżką sera. Owinąć 1 plasterek boczku wokół każdej połowy gruszki.
Gruszki umyć 1 łyżką syropu klonowego; posypać pieprzem.
Umieść na stojaku na blasze.
Piec 30 do 40 minut lub aż boczek jest gotowane.
Na każdym talerzu sałatkowym umieść 1 1/3 szklanki sałatek.
Każdy skropić winegretem, posypać orzechami pekan.
Umieść 1 pół gruszki na wierzchu każdej z nich.