Sałatka Gazpacho z fasolką Cannellini i Fetanem to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka sera feta, ząbek czosnku, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron koperkowo-Cukiniowy z fasolą Cannellini, sercami palmowymi i fetą, Sałatka Z Łososia I Fasoli Cannellini, oraz Sałatka z krewetek z rukolą, fasolą Cannellini i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 8 składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Aby przygotować sałatkę, połącz warzywa sałatkowe i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodaj mieszankę opatrunkową, delikatnie podrzucając, aby połączyć.