Sałatka Frisée z serem pleśniowym, orzechami i Crostini z żurawiną

Przepis Sałatka Frisée z serem pleśniowym, orzechami i żurawiną Crostini jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 173 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka baby frisée, sól morska, olej z orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Frisée Z Serem Pleśniowym, Suszonymi Wiśniami I Winegretem Orzechowym, Sałatka z gruszek, orzechów włoskich i sera pleśniowego z winegretem żurawinowym, oraz Sałatka z żurawiny, glazurowanego orzecha włoskiego, pomarańczy, awokado i sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia.
Kromki chleba na wierzchu posmarować 2 łyżkami oleju z orzechów włoskich.
Piec do chrupkości, o 5 protokół.
Wymieszaj orzechy włoskie, ser, 4 łyżki szalotki i suszoną żurawinę w średniej misce.
Rozprowadzić mieszaninę na toastach.
Piec, aż ser się rozpuści, około 4 minut.
W międzyczasie połączyć frisée, 2 łyżki szalotki, 2 łyżki oleju z orzechów włoskich i ocet w misce.
Posypać fleur de sel; wrzucić.