Sałatka Frisée z Podsmażonymi wątróbkami drobiowymi i grzankami

Sałatka Frisée z Podsmażonymi wątróbkami drobiowymi i grzankami
Sałatka Frisée z Podsmażonymi wątróbkami z kurczaka i grzankami to bezmleczne danie główne. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 245 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju z orzechów włoskich, jajka ugotowane na twardo, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać olej z orzechów włoskich, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Szyfonowy Orzechowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Frisée z wątróbkami z kaczki, Sałatka Frisée Z Kaczką Wątróbki Przepis, oraz Wątróbki Z Kurczaka Smażone.

Instrukcje

1
Ciepłe grzanki z bagietki pocierać z obu stron ząbkiem czosnku. Ułóż plastry i pokrój je w 1/2-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
BagietkaBagietka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
W salaterce, połączyć ocet z rzepaku i olejów z orzechów laskowych. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na dużej patelni, smażyć boczek w 2 partiach na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Dodaj wątróbki z kurczaka na patelni, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na zewnątrz, ale nadal różowy wewnątrz, o 4 protokół. Powrót boczek na patelni, aby go nagrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać frise, grzanki i rzodkiewki do salaterki i wrzucić do herbu z sosem. Sałatkę udekorować boczkiem i wątróbkami drobiowymi, udekorować jajkami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
GrzankiGrzanki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn