Sałatka Frisée z Podsmażonymi wątróbkami drobiowymi i grzankami

Sałatka Frisée z Podsmażonymi wątróbkami z kurczaka i grzankami to bezmleczne danie główne. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 245 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju z orzechów włoskich, jajka ugotowane na twardo, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać olej z orzechów włoskich, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Szyfonowy Orzechowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Frisée z wątróbkami z kaczki, Sałatka Frisée Z Kaczką Wątróbki Przepis, oraz Wątróbki Z Kurczaka Smażone.
Instrukcje
Ciepłe grzanki z bagietki pocierać z obu stron ząbkiem czosnku. Ułóż plastry i pokrój je w 1/2-calową kostkę.
W salaterce, połączyć ocet z rzepaku i olejów z orzechów laskowych. Doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni, smażyć boczek w 2 partiach na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół na partię.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodaj wątróbki z kurczaka na patelni, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na zewnątrz, ale nadal różowy wewnątrz, o 4 protokół. Powrót boczek na patelni, aby go nagrzać.
Dodać frise, grzanki i rzodkiewki do salaterki i wrzucić do herbu z sosem. Sałatkę udekorować boczkiem i wątróbkami drobiowymi, udekorować jajkami i podawać.