Sałatka fasolowa z karczochami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 271 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Mieszanka oregano, octu balsamicznego, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z karczochami, Sałatka z jarmużu z grillowanymi karczochami, oraz Farro z karczochami i sałatką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować sałatkę, połącz pierwsze 7 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Aby przygotować dressing, połącz ser i pozostałe składniki w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
SOS zalać sałatką; przykryć i schłodzić przez 1 godzinę.