Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj warstwową sałatkę z fasoli z Fetanem. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ser feta, pietruszkę, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka fasolowa warstwowa z fetą, Sałatka z fasoli i fety, oraz Sałatka z fasoli, ciecierzycy i fety dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj żółtą i zieloną fasolkę w oddzielnych patelniach wrzącej wody 5 do 6 min. lub do chrupkiego-Delikatnego; osuszyć. Spłukać zimną wodą; odcedzić, a następnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Warstwa fasola, żółta fasola, pomidory, cebula, fasola szparagowa, ciecierzyca i ser w 16 (8-oz.) słoiki konserwowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym