Sałatka fasolowa warstwowa z fetą

Sałatka fasolowa warstwowa z fetą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj warstwową sałatkę z fasoli z Fetanem. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ser feta, pietruszkę, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka fasolowa warstwowa z fetą, Sałatka z fasoli i fety, oraz Sałatka z fasoli, ciecierzycy i fety dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj żółtą i zieloną fasolkę w oddzielnych patelniach wrzącej wody 5 do 6 min. lub do chrupkiego-Delikatnego; osuszyć. Spłukać zimną wodą; odcedzić, a następnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Warstwa fasola, żółta fasola, pomidory, cebula, fasola szparagowa, ciecierzyca i ser w 16 (8-oz.) słoiki konserwowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
3
Wymieszać dressing i pietruszkę w osobnym słoiku. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4
Mieszanka dressing mżawka na sałatki tuż przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn