Sałatka Farro z wędzonym pstrągiem
Sałatka Farro z wędzonym pstrągiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 25 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz filet z pstrąga, szalotkę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Wędzonym Indykiem I Farro, Sałatka z wędzonego pstrąga, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym naczyniu do pieczenia lekko skropić buraki oliwą z oliwek i natrzeć do obtarcia. Przykryć folią i piec około 1 godziny, aż buraki będą miękkie.
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić w 1/2 cala kostkę.
Tymczasem w średnim rondlu połączyć czosnek, tymianek, rozmaryn, wodę i 2 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w farro i dusić na umiarkowanym ogniu, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Przenieść farro do miski i wyrzucić czosnek i zioła.
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu.
W małej misce, połączyć szalotka, sok z cytryny i miód. Stopniowo ubijamy 1/3 szklanki oleju i doprawiamy solą i pieprzem.
W średniej misce wrzucić 2 łyżki sosu z pstrągiem.
Dodać buraki, zieleninę i pozostały dressing do farro i wrzucić delikatnie. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 20 minut w temperaturze pokojowej.
Sałatkę przełożyć na półmisek, rozsypać na wierzchu pstrąga i podawać.