Sałatka Farro z wędzonym pstrągiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 25 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz filet z pstrąga, szalotkę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Wędzonym Indykiem I Farro, Sałatka z wędzonego pstrąga, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
W małym naczyniu do pieczenia lekko skropić buraki oliwą z oliwek i natrzeć do obtarcia. Przykryć folią i piec około 1 godziny, aż buraki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone Krewetki
3
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić w 1/2 cala kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Tymczasem w średnim rondlu połączyć czosnek, tymianek, rozmaryn, wodę i 2 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w farro i dusić na umiarkowanym ogniu, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Farro
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dobrze spuścić.
6
Przenieść farro do miski i wyrzucić czosnek i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Farro
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu.
8
W małej misce, połączyć szalotka, sok z cytryny i miód. Stopniowo ubijamy 1/3 szklanki oleju i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
W średniej misce wrzucić 2 łyżki sosu z pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać buraki, zieleninę i pozostały dressing do farro i wrzucić delikatnie. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 20 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Zieloni
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Farro
11
Sałatkę przełożyć na półmisek, rozsypać na wierzchu pstrąga i podawać.