Sałatka Farro z wędzonym pstrągiem

Sałatka Farro z wędzonym pstrągiem
Sałatka Farro z wędzonym pstrągiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 25 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz filet z pstrąga, szalotkę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Wędzonym Indykiem I Farro, Sałatka z wędzonego pstrąga, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małym naczyniu do pieczenia lekko skropić buraki oliwą z oliwek i natrzeć do obtarcia. Przykryć folią i piec około 1 godziny, aż buraki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić w 1/2 cala kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Tymczasem w średnim rondlu połączyć czosnek, tymianek, rozmaryn, wodę i 2 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w farro i dusić na umiarkowanym ogniu, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
FarroFarro
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dobrze spuścić.
6
Przenieść farro do miski i wyrzucić czosnek i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
FarroFarro
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu.
8
W małej misce, połączyć szalotka, sok z cytryny i miód. Stopniowo ubijamy 1/3 szklanki oleju i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
W średniej misce wrzucić 2 łyżki sosu z pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodać buraki, zieleninę i pozostały dressing do farro i wrzucić delikatnie. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 20 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
FarroFarro
11
Sałatkę przełożyć na półmisek, rozsypać na wierzchu pstrąga i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia53
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn