Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą

Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą
Sałatka Farro z kałamarnicą, białą fasolą i zieloną fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 885 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.56 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 69 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciała kałamarnic, farro, sok z 1 cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Farro z fasolką szparagową, rzodkiewką i fetą, Sałatka Farro z fasolką szparagową, kukurydzą i pomidorkami koktajlowymi, oraz Sałatka Farro z pomidorami, fasolką szparagową i ciecierzycą z bazylią Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu ustawionym na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj łyżeczkę soli i fasolkę szparagową. Gotować do jasnozielonego i przetargu, trzy do pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Odcedzić w durszlaku, a następnie natychmiast wrzucić do dużej miski z lodowatą wodą. Gdy ostygnie, ponownie odcedzić w durszlaku i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj farro do pustego rondla i przykryj 4 szklankami zimnej wody i łyżeczką soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować do miękkości, o 30 protokół. Po zakończeniu spuścić farro w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Z pięciu minut w lewo na farro, rozgrzać oliwę z oliwek w 12-calowej patelni żeliwnej na dużym ogniu aż do palenia. Przyprawić kalmary solą i dodać do patelni, rozkładając pierścienie na jedną warstwę za pomocą pary szczypiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
FarroFarro
KałamarnicaKałamarnica
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Niech gotować bez mieszania przez 30 sekund.
7
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i dobrze wymieszać. Gotować, aż kalmary są białe, ale nadal miękkie, o 30 sekund i zdecydowanie nie więcej niż 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
KałamarnicaKałamarnica
8
Dodać białą fasolę, dobrze wymieszać i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
9
W dużej misce, połączyć fasolkę szparagową, farro, cała zawartość patelni, sok z cytryny, i większość pietruszki. Wrzucić dużą łyżką. Smak i doprawić więcej soli, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
FarroFarro
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Podawać natychmiast z końcowym posypaniem pozostałej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia92
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn