Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą

Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą
Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą to wegańskie danie główne. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Farro z pomidorami i grillowaną cukinią, Sałatka z grillowanym stekiem z pomidorami i bakłażanem, oraz Grillowana Sałatka Stekowa z pomidorami i bakłażanem dla dwojga.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotować farro w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dobrze odcedzić i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać grill do góry. Podczas gotowania farro, umyć bakłażany i plastry cebuli z olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill przez 3 do 4 minut z każdej strony lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
FarroFarro
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i pokroić w 1-calową kostkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Dodać bakłażan i cebulę do farro wraz z pomidorami i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
FarroFarro
KoperKoper
7
Wlać ocet Sherry na mieszaninę farro i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
FarroFarro
8
Dekoruj dodatkowym koperkiem. Najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
9
Wymieszać szalotkę, ocet, musztardę, sól, pieprz i koperek w małej misce. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn