Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą
Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą to wegańskie danie główne. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Farro z pomidorami i grillowaną cukinią, Sałatka z grillowanym stekiem z pomidorami i bakłażanem, oraz Grillowana Sałatka Stekowa z pomidorami i bakłażanem dla dwojga.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotować farro w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dobrze odcedzić i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać grill do góry. Podczas gotowania farro, umyć bakłażany i plastry cebuli z olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill przez 3 do 4 minut z każdej strony lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku
Farro
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i pokroić w 1-calową kostkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Dodać bakłażan i cebulę do farro wraz z pomidorami i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Farro
Koper
7
Wlać ocet Sherry na mieszaninę farro i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Farro
8
Dekoruj dodatkowym koperkiem. Najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper
9
Wymieszać szalotkę, ocet, musztardę, sól, pieprz i koperek w małej misce. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
Koper
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona