Sałatka Fajita z kremowym sosem Kolendrowo-limonkowym
Sałatka Fajita z kremowym sosem Kolendrowo-limonkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka oliwek, Skórki, fasola pinto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Chile Lime Salmon Fajita Sałatka z Cilantro Lime Vinaigrette, Kurczak W Kremowym Sosie Kolendrowo-Limonkowym, oraz Patelnia Pieczony łosoś z kremowym sosem Cilantro Lime.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w średniej misce.
Dodać kurczaka; wrzucić do herbu.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj mieszaninę kurczaka; smażyć 8 minut lub aż kurczak jest gotowy. Odstawić.
Sałatę i 6 kolejnych składników (sałata przez pomidor) podzielić na 4 miseczki; wymieszać z miksturą kurczaka.
Podawać z kremowym sosem Kolendrowo-limonkowym.