Sałatka Escarole z posiekanym jajkiem i anchois Vinaigrette
Sałatka Escarole z posiekanym jajkiem i anchois Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, pieprzu, escarole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Rzodkiewki I Eskaroli Z Winegretem Anchois, Sałatka Escarole Z Sosem Anchois, oraz Sałatka z Escarole i pieczonych brokułów z sosem anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Namoczyć escarole w zimnej wodzie i osuszyć, zwijając ręcznik kuchenny. Rozdrzeć każdy liść na 2 lub 3 duże kawałki i schłodzić podczas tworzenia opatrunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
W moździerzu lub robocie kuchennym, funt lub wir czosnek, sól, i pieprz, aż czosnek jest pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Zaprawy I Tłuczki
3
Dodaj posiekane anchois i funt lub procesu do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
4
Dodać sok z cytryny i oliwę z oliwek i ubijać lub proces połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlać sos na liściach escarole i wrzucić dokładnie do herbu. Ułożyć na dużym półmisku i roztrzepać startym jajkiem. Całe sardele pokroić wzdłuż na cienkie paski i ułożyć na wierzchu.