Sałatka Escarole z posiekanym jajkiem i anchois Vinaigrette

Sałatka Escarole z posiekanym jajkiem i anchois Vinaigrette
Sałatka Escarole z posiekanym jajkiem i anchois Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, pieprzu, escarole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Rzodkiewki I Eskaroli Z Winegretem Anchois, Sałatka Escarole Z Sosem Anchois, oraz Sałatka z Escarole i pieczonych brokułów z sosem anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć escarole w zimnej wodzie i osuszyć, zwijając ręcznik kuchenny. Rozdrzeć każdy liść na 2 lub 3 duże kawałki i schłodzić podczas tworzenia opatrunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
W moździerzu lub robocie kuchennym, funt lub wir czosnek, sól, i pieprz, aż czosnek jest pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Dodaj posiekane anchois i funt lub procesu do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
4
Dodać sok z cytryny i oliwę z oliwek i ubijać lub proces połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wlać sos na liściach escarole i wrzucić dokładnie do herbu. Ułożyć na dużym półmisku i roztrzepać startym jajkiem. Całe sardele pokroić wzdłuż na cienkie paski i ułożyć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
EscaroleEscarole
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn