Sałatka Endywiowo-grejpfrutowa z wędzonym pstrągiem

Sałatka Endywiowo-grejpfrutowa z wędzonym pstrągiem
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Sałatka z endywii i grejpfruta z wędzonym pstrągiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowe grejpfruty, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga, ziemniaków i endywii, Sałatka z wędzonego pstrąga z awokado i grejpfrutem, oraz do sałatki z endywii, jarmużu i wędzonego łososia z awokado i różowym grejpfrutem.

Instrukcje

1
Używając noża, ostrożnie obrać grejpfruty; pamiętaj, aby usunąć wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić grejpfruty do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieś sekcje na talerz. Wycisnąć dodatkowy sok grejpfrutowy z membran do miski i wymieszać z octem i szalotką, a następnie ubić z crme frache i olejem. Doprawić winegret grejpfrutowy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ułożyć endywii na dużym talerzu. Top z grejpfrutów, pokrojone w kostkę awokado i wędzonego pstrąga i podawać, przekazując vinaigrette na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia78
Magazyn