Sałatka Endywiowo-grejpfrutowa z wędzonym pstrągiem

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Sałatka z endywii i grejpfruta z wędzonym pstrągiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowe grejpfruty, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga, ziemniaków i endywii, Sałatka z wędzonego pstrąga z awokado i grejpfrutem, oraz do sałatki z endywii, jarmużu i wędzonego łososia z awokado i różowym grejpfrutem.
Instrukcje
Używając noża, ostrożnie obrać grejpfruty; pamiętaj, aby usunąć wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić grejpfruty do miski.
Przenieś sekcje na talerz. Wycisnąć dodatkowy sok grejpfrutowy z membran do miski i wymieszać z octem i szalotką, a następnie ubić z crme frache i olejem. Doprawić winegret grejpfrutowy solą i pieprzem.
Ułożyć endywii na dużym talerzu. Top z grejpfrutów, pokrojone w kostkę awokado i wędzonego pstrąga i podawać, przekazując vinaigrette na stole.