Sałatka Endywiowa Z Kremowym Sosem Z Orzechów Sosnowych I Ogolonym Parmezanem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki Endywiowej z kremowym sosem z orzechów piniowych i ogolonym parmezanem. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,63 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, liście endywii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogolona Sałatka z cukinii z parmezanem orzeszki piniowe, Sałatka Z Ogolonej Cukinii Z Parmezanem I Orzeszkami Pinii, oraz Sałatka Endive & Snap Pea z sosem Parmezanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dressingu: w blenderze przecier orzeszki piniowe, sok z cytryny, miód, 1 1/2 łyżeczki soli i pokruszony czerwony pieprz. Przy uruchomionej maszynie powoli skrop oliwę po trochu; sos powinien mieć gęstą konsystencję podobną do majonezu.
Przełożyć dressing do miski i wymieszać w 2 łyżkach wody. Smak i doprawić dodatkową solą, w razie potrzeby. (Opatrunek można przygotować 2 dni wcześniej i przechowywać w lodówce.) Do serwowania: w dużej misce, delikatnie wrzucić endywia, radicchio i rukola z 1/4 szklanki dressing i połowę Parmigiano-Reggiano.Podzielić na talerze i top z pozostałym Parmigiano-Reggiano i orzeszków piniowych.
Skropić pozostałym winegretem i podawać.Wypróbuj te przepisy sałatka na Food Republic: Apple & seler Sałatka z prażonymi orzechami laskowymi przepis
Przepis Na Marynowaną Fetę Z Oliwkami Cerignola I Truskawkami
Sałatka Z Rzodkiewki I Cytrusów Z Kandyzowanymi Szalotkami Przepis