Sałatka Domowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki domowej. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, miód, cebulkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nasza Ulubiona Sałatka Domowa, Sałatka Global House, oraz Sałatka Dietetyczna EatingWell dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić dressing, ubij razem Creme fraîche, oliwę z oliwek i miód.
Dodać scallion, ocet, sól, i pieprz i trzepaczka ponownie. Smak i dodać sól i pieprz do smaku, lub odrobinę więcej octu, jeśli wolisz sos na kwaśnej stronie.
Delikatnie wyciągnij liście sałaty z głowy, upewniając się, że są suche. Delikatnie wrzucić liście i jicama z opatrunkiem. Złóż w stosie na każdej z 4 płyt, zaczynając od największych liści na dole, aby utworzyć podstawę.
Każdą sałatkę udekorować ćwiartką pestek granatu i wiórkami serowymi.