Sałatka Domowa

Sałatka Domowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki domowej. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, miód, cebulkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nasza Ulubiona Sałatka Domowa, Sałatka Global House, oraz Sałatka Dietetyczna EatingWell dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić dressing, ubij razem Creme fraîche, oliwę z oliwek i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać scallion, ocet, sól, i pieprz i trzepaczka ponownie. Smak i dodać sól i pieprz do smaku, lub odrobinę więcej octu, jeśli wolisz sos na kwaśnej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Delikatnie wyciągnij liście sałaty z głowy, upewniając się, że są suche. Delikatnie wrzucić liście i jicama z opatrunkiem. Złóż w stosie na każdej z 4 płyt, zaczynając od największych liści na dole, aby utworzyć podstawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
JicamaJicama
BazaBaza
4
Każdą sałatkę udekorować ćwiartką pestek granatu i wiórkami serowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
SerSer
5
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn