Przepis Sałatka Cobb jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1120 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.88 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz oliwę z oliwek, jędrne dojrzałe pomidory, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, Sałatka Cobba Na Swój Sposób, oraz Sałatka Cobba.
Instrukcje
1
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać boczek często aż rumiane i chrupiące, 10 do 15 minut; łyżką i wyrzucić tłuszcz na patelni, jak gromadzi się. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na ręczniki, aby odcedzić; pozostały tłuszcz wyrzucić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
2
W 1 szklance miarki szklanki lub małej misce, wymieszać oliwę z oliwek, ocet, musztardę, szalotkę, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli.
Dodać wszystko, ale 2 łyżki sosu i delikatnie wymieszać, aby płaszcz.
5
Ułóż równe porcje mieszanki sałaty w szerokich, płytkich miseczkach. Na każdym, w Klinach w kształcie placka, ułóż równe porcje boczku, pomidorów, kurczaka, sera pleśniowego, jaj i awokado.