Sałatka Cobb z balsamiczną szalotką Vinaigrette

Sałatka Cobb z balsamiczną szalotką Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki Cobba z balsamiczną szalotką Vinaigrette. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 38g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bekon z indyka, ocet balsamiczny, pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cobba z balsamicznym winegretem, Sałatka Cobb Z Czosnkiem Vinaigrette, oraz Sałatka Cobb z serem pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 aby zrobić vinaigrette, połączyć ocet, sól i pieprz w blenderze. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj szalotki i pulsebriefly połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Wlać do miski i setaside.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
2 Funt każda pierś z kurczaka pół między 2 ciężkie torby dutyplastic z płaskim pounder mięsa do nawet 1 / 2-cala grubości. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
5
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim highheat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać kurczaka i gotować, obracając półwytrzymałe gotowanie, aż złoty kolor z obu stron, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
7
Dodać ¼ szklanki wody, zmniejszyć ciepło do średnio niskie, i przykryć. Gotować na wolnym ogniu, aż chickenfeels twarde po naciśnięciu na środku, około 8 minut.Odsłoń, zwiększ ciepło do wysokiej i gotuj, aż płyn odparuje, a kurczak skwierczy, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
8
Przełożyć kurczaka na deskę do rzeźbienia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
9
Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
10
Sałatę rozłóż na dużym talerzu. Wierzch z pomidorami, awokado, boczkiem, gotowanymi na twardo i serem pleśniowym ułożonymi w rzędach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
AwokadoAwokado
PomidorPomidor
SałataSałata
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BoczekBoczek
11
Podawać natychmiast, z vinaigrette przekazywane na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
12
Adaptacja Diamentowych naczyń Julie Loria (Lyons Press/ 24.9 zł
13
Fragmenty copyright 2011 By Julie Loria, za zgodą Lyons Press
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn