Sałatka Cobb z balsamiczną szalotką Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki Cobba z balsamiczną szalotką Vinaigrette. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 38g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bekon z indyka, ocet balsamiczny, pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cobba z balsamicznym winegretem, Sałatka Cobb Z Czosnkiem Vinaigrette, oraz Sałatka Cobb z serem pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 aby zrobić vinaigrette, połączyć ocet, sól i pieprz w blenderze. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj olej.
Dodaj szalotki i pulsebriefly połączyć.
Wlać do miski i setaside.
2 Funt każda pierś z kurczaka pół między 2 ciężkie torby dutyplastic z płaskim pounder mięsa do nawet 1 / 2-cala grubości. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim highheat.
Dodać kurczaka i gotować, obracając półwytrzymałe gotowanie, aż złoty kolor z obu stron, o 6 protokół.
Dodać ¼ szklanki wody, zmniejszyć ciepło do średnio niskie, i przykryć. Gotować na wolnym ogniu, aż chickenfeels twarde po naciśnięciu na środku, około 8 minut.Odsłoń, zwiększ ciepło do wysokiej i gotuj, aż płyn odparuje, a kurczak skwierczy, około 1 minuty.
Przełożyć kurczaka na deskę do rzeźbienia i ostudzić.
Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Sałatę rozłóż na dużym talerzu. Wierzch z pomidorami, awokado, boczkiem, gotowanymi na twardo i serem pleśniowym ułożonymi w rzędach.
Podawać natychmiast, z vinaigrette przekazywane na stronie.
Adaptacja Diamentowych naczyń Julie Loria (Lyons Press/ 24.9 zł
Fragmenty copyright 2011 By Julie Loria, za zgodą Lyons Press