Sałatka Cobb Południowo-Zachodnia
Need a danie główne bezglutenowe? Południowo-zachodnia Sałatka Cobb może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz awokado, mielony kminek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Cobb Południowo-Zachodnia, Sałatka Cobb Południowo-Zachodnia, oraz Sałatka Cobb Południowo-Zachodnia.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, połącz pierwsze 6 składników w średniej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, stale mieszając trzepaczką; odstawić.
Aby przygotować sałatkę, gotować boczek na patelni nonstick na średnim ogniu, aż będzie ostry.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj indyka na patelnię; smażyć 4 minuty lub do czasu zakończenia.
Ułóż 2 szklanki sałaty na każdym z 4 talerzy. Top każda porcja z około 2 łyżeczki boczku, 5 łyżek indyka, 2 łyżki pico de gallo, 2 łyżki awokado, 2 łyżki queso fresco, 1 łyżka cebuli i około 1/3 szklanki fasoli.
Mżawka vinaigrette równomiernie na sałatki.