Sałatka chlebowa z podrobem i pieczarkami

Sałatka chlebowa z podrobem i pieczarkami
Sałatka z podrobu i pieczarek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny po sherry, oregano, kostkę selera i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony indyk z nadzieniem chlebowym i sosem Podrobowym, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy.

Instrukcje

1
Posiekać wątróbkę i przenieść do małej miski; przykryć i przechowywać w lodówce. Przynieś bulion, szyję, serce i żołądek, aby zagotować w ciężkim dużym rondlu. Zmniejszyć ogień do średniego; gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Odcedzić bulion do średniej miski; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć mięso z szyi; umieścić w małej misce. Pokroić serce i żołądek; dodać do miski z mięsem z szyi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać 2 łyżki oleju na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodaj zarezerwowaną wątrobę; smażyć aż gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
6
Dodaj posiekane mięso z szyi, serce i żołądek, 1 1/2 szklanki bulionu i 1/4 szklanki oleju. (Opatrunek może być wykonany 2 dni wcześniej; przykryć i schłodzić opatrunek i wszelkie pozostałe buliony oddzielnie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Rozgrzej piekarnik do 204°. podziel kostki chleba między 2 blachami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Mżawka 2 łyżki oleju na chleb na każdym arkuszu; wrzucić do herbu. Tosty chleb w piekarniku, aż złoty kolor, obracając raz, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Do chleba dodać grzyby, seler, korzeń selera, 1 łyżkę natki pietruszki i oregano. Przynieść opatrunek na wolnym ogniu; zdjąć z ognia. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
GrzybyGrzyby
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
SelerSeler
ChlebChleb
11
Wlać sos na mieszaninę chleba; wrzucić. W razie potrzeby, skropić pozostały bulion przez łyżki stołowepełnia mieszaninę chleba do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
BulionBulion
12
Posypać pozostałą posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
13
Odstawić na co najmniej 10 minut i do 1 godziny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn