Sałatka Cezar ze smażonym imbirem
Przepis Sałatka Cezar ze smażonym imbirem może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sok z cytryny, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-do 10-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać olej i imbir, aż imbir będzie złoty kolor, 2 do 4 minut. Łyżką szczelinową przenieś imbir na ręczniki papierowe.
Obieraczką do warzyw ogolić około połowy sera na bardzo cienkie plasterki. Pozostały ser zetrzeć na tarce.
W szerokiej, płytkiej misce wymieszaj olej, starty ser, czosnek i sok z cytryny.
Rozbij romaine na kawałki wielkości kęsa do miski.
Dodać grzanki i delikatnie wymieszać.
Na sałatkę posypać smażonym imbirem i ogolonym parmezanem.