Sałatka Cezar ze smażonym imbirem

Sałatka Cezar ze smażonym imbirem
Przepis Sałatka Cezar ze smażonym imbirem może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sok z cytryny, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 8-do 10-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać olej i imbir, aż imbir będzie złoty kolor, 2 do 4 minut. Łyżką szczelinową przenieś imbir na ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Niech olej ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Obieraczką do warzyw ogolić około połowy sera na bardzo cienkie plasterki. Pozostały ser zetrzeć na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
4
W szerokiej, płytkiej misce wymieszaj olej, starty ser, czosnek i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozbij romaine na kawałki wielkości kęsa do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać grzanki i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
7
Na sałatkę posypać smażonym imbirem i ogolonym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn