Sałatka Cezar Z Czerwoną Rzymską

Sałatka Cezar z czerwoną rzymską może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz małą sałatę rzymską, parmezan, pasteryzowane żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka rzymska z sosem Cezara, Sałatka Caesar Romaine "Wedge", oraz Grillowana Sałatka Rzymska Z Kurczakiem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj dressing: zmiksuj sok z cytryny, anchois, sos Worcestershire, żółtko jaja, olej rzepakowy, czosnek, skórkę z cytryny, musztardę, miód, ostry sos i ocet w blenderze, aż dobrze się zagnieżdżą i będą puszyste. Jeśli dressing jest zbyt gęsty, zmiksuj trochę zimnej wody. Delikatnie złożyć parmezan. (Resztki opatrunku przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do 1 tygodnia.)
Zrobić sałatkę: pokroić dziecko wzdłuż na włócznie, pozostawiając część łodygi nienaruszoną, aby liście się nie rozdzieliły.
Sałatę włożyć do dużej miski, skropić 1-2 łyżkami dressingu i delikatnie wrzucić rękami (nie przesadzać).
Przełożyć na duży talerz lub miskę.
Posypać startym parmezanem.
Dodaj kilka grzanek, kruszenie je lekko, jak je dodać.
Tuż przed podaniem całą sałatkę posypać świeżym sokiem z cytryny. Smacznego!