Sałatka Cezar Z Czerniejącym Łososiem Przepis
Sałatka Cezar z Czerniejącym łososiem przepis jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.24 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka pieprzu, bagietki, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Cezar Z Zasmażonymi Krewetkami, BLACKENED CAJUN TOFU SAŁATKA CEZAR (WEGAŃSKIE), oraz Wegańskie Sałatka Cezar Przepis.
Instrukcje
Grzanki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In dużą miskę, wrzucić kostki bagietki z olejem i rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, potrząsając patelnią od czasu do czasu, przez około 7 minut.
Dodać parmezan, czosnek, tymianek, sól, pieprz i wrzucić z kostki chleba.
Piec przez kolejne 6 minut, lub aż chleb będzie złoty. Odstawić.Do dressingu: w małym robocie kuchennym lub blenderze połącz żółtko jaja z sokiem z cytryny i przetworz do uzyskania piany. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj oba oleje i proces, aż do dobrego połączenia.
Dodać musztardę, pasta anchois, Worcestershire, ostry sos, sól, pieprz i parmezan i proces, aż dobrze połączone. Odstawić.Do sałatki: Rdzeń sałaty i wyrzucić wszelkie twarde zewnętrzne liście. Liście rozedrzeć na kawałki wielkości kęsa, umyć i wysuszyć w przędzarce do sałatek lub na ręcznikach papierowych.
Włożyć liście do dużej miski i odstawić.
Podgrzać dwie bardzo duże patelnie na średnim ogniu. Gdy gorące, podzielić olej między nimi.
Posypać łososia z przyprawą czernienia i gotować stronę do góry, 2 filety w każdej patelni, aż rumiane, 3 do 4 protokół. Gdy łosoś uwolni się łatwo z patelni, obrócić i gotować przez kolejne 2 do 4 minut, lub aż łosoś jest po prostu gotowane przez. (Można również grillować łososia, jeśli piec jest uszkodzony, lub jeśli biwak w Olimpiadzie.)
Skropić 1/3 do 1/2 szklanki dressingu i parmezanu na romaine i wrzucić. Sałatkę podzielić na 4 talerze. Udekorować każdy talerz filetem z łososia i podawać.Wypróbuj te przepisy łososia na Food Republic: Cedar-Plank sockeye łosoś z orzechami laskowymi przepis vinaigrette
Przepis Na Łososia Zawiniętego Prosciutto
Grillowany Łosoś W Kukurydzianej Łusce Przepis