Sałatka Cezar z chrupiącą, rozdrobnioną wieprzowiną

Sałatka Cezar z chrupiącą, rozdrobnioną wieprzowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj sałatkę Cezara z chrupiącą, rozdrobnioną wieprzowiną. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 805 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sałatę rzymską, czosnek, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Cezar z kremowym sosem z pieczonego czosnku i chrupiącym parmezanem, Rozdrobnione Tostady wieprzowe z sałatką z rzodkiewki Xnipec, oraz Musztarda polewa wieprzowa z jabłkiem Sałatka Cezar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Kostki chleba wrzucić z 1 łyżką oleju i rozprowadzić na blasze do pieczenia. Grzanki tost przez około 10 minut, lub aż złoty i po prostu chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
W blenderze, połączyć anchois, czosnek, sos Worcestershire, musztarda, sok z cytryny i ocet i zmiksować na gładką. Przy włączonej maszynie powoli dodawać pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż opatrunek będzie emulgowany. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Podgrzej średnią patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać wieprzowinę i gotować na dużym ogniu, aż zacznie chrupać, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
W dużej misce, wrzucić sałatę i grzanki z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać parmezan i ponownie wrzucić. Top z wieprzowiną i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn