Sałatka Cezar z chrupiącymi grzankami z tofu
Przepis Sałatka Cezar z chrupiącymi grzankami tofu jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 235 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, musztardę dijon, jedwabne tofu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Caesar Wrap Z Grzankami Tofu I Brokułami, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Sałatka Cezar z domowym sosem Cezar i grzankami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, puree jedwabne tofu z oliwą z oliwek, sok z cytryny, 1 1/2 łyżki Parmigiano, anchois, czosnek, Worcestershire i musztarda; doprawić sos solą i pieprzem.
Owiń firmowe Tofu w papierowych ręcznikach i naciśnij trochę wody. Na dużej patelni, ciepła 1/4 cala oleju roślinnego, aż mieni się. W misce, wrzucić tofu ze skrobi kukurydzianej, aż pokryte.
Dodać kostki do oleju i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż chrupiące, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć grzanki na papierowy talerz, doprawić solą.
W dużej misce, wrzucić romaine z opatrunkiem i dwie trzecie grzanek.
Przełóż sałatkę na talerze i wierzch z pozostałymi grzankami.
Posypać Parmigiano i podawać.