Sałatka Cezar z boczkiem, brukselką i bazylią

Sałatka Cezar z boczkiem, brukselką i bazylią
Przepis Sałatka Cezar z boczkiem, brukselką i bazylią jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 400 kalorii, 9g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka oleju canolan, pasteryzowanego żółtka jaja, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brukselka Sałatka Cezar, Sałatka z boczkiem i brukselką, oraz Sałatka Z Boczkiem Z Brukselki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj dressing: w misce robota kuchennego połącz żółtko, musztardę, czosnek i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Puls do mieszania. Po uruchomieniu maszyny wlej sok z cytryny i solankę kaparową do mieszanki. Powoli wlać oliwę z oliwek, następnie olej rzepakowy, mieszając, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieść dressing do miski i smak przypraw. Wymieszaj z anchois i olejem z sardeli. Przykryć i przechowywać w lodówce do momentu użycia, lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przygotować sałatkę: gotować boczek na małej patelni na małym ogniu, mieszając, aż chrupiące, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Rozgrzać 1 cal oleju rzepakowego w garnku o średnim ciężkim dnie, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 350 stopni F (lub alternatywnie użyć frytkownicy). Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Włóż kapary do małego metalowego Sitka, zanurz je w gorącym oleju i smaż do chrupiącego, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Dodać liście brukselki do gorącego oleju w małych partiach (krok do tyłu, ponieważ będą one rozprysk oleju) i smażyć, aż chrupiące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
9
Przenieść do ręczników papierowych za pomocą łyżki szczelinowej. Liście doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
Wlać około trzech czwartych dressingu do dużej salaterki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać rzymską, bazylią i startym parmezanem i wrzucić do herbu. Ogolić dodatkowy parmezan nad sałatką. Wierzch z pozostałym sosem, boczkiem, kaparami i liśćmi brukselki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Podawać natychmiast. Zdjęcia Kang Kim
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn