Sałatka Cezar I

Sałatka Cezar I jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka mielonej musztardy, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, grzanek czosnkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar.
Instrukcje
Sałatę dokładnie oczyścić i zawinąć w ręczniki papierowe, aby wchłonąć wilgoć. Przechowywać w lodówce, aż ostry, co najmniej 1 godzinę lub więcej.
W misce lub słoiku połączyć olej, ocet, sos Worcestershire, sól, musztarda, czosnek i sok z cytryny.
Trzepaczka do dobrze wymieszane.
Rozwałkować jajko podgrzewając 3 szklanki wody do wrzenia. Wrzucić jajko (jeszcze w skorupce) i odstawić na 1 minutę.
Wyjąć jajko z wody i ostudzić. Po ostygnięciu pęknąć i ubić jajko do dressingu.
Ubijać do całkowitego wymieszania.
Rozgnieść żądaną ilość anchois i ubić je do dressingu. W razie potrzeby odstawić kilka do dekoracji.
Aby złożyć, umieść rozdarte liście sałaty w dużej misce.
Wlać sos na wierzch i wrzucić lekko.
Dodać starty ser, grzanki czosnkowe i świeżo zmielony pieprz, wrzucić.