Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Halibut Ceviche sałatka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Mieszanka agawy, oliwy z oliwek, jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Halibut Ceviche, Halibut Ceviche, oraz Klasyczny Halibut Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj małą blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Używając pędzla do ciasta, umyj tortille z obu stron oliwą z oliwek i posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
3
Pokrój każdą tortillę na 8 trójkątów i ułóż w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec na złoty i chrupiący, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W przypadku ceviche: w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali wymieszaj halibuta, sok z cytryny, sok z limonki, skórkę z cytryny, sól i pieprz. Przykryć naczynie i przechowywać w lodówce przez 3 godziny, mieszając w połowie czasu chłodzenia do dystrybucji marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
Srebrne Nonpareile
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Do sałatki: w średniej misce wymieszać razem oliwę z oliwek, sok z limonki, agawę, sól i pieprz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
0,5 łyżeczki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dodaj zieloną cebulę, pomidory, awokado, jalapeno i pietruszka. Wrzucić aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.