Sałatka Camp Cobb

Sałatka Camp Cobb
Sałatka Camp Cobb może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1581 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.39 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, Sałatka Cobba, oraz Sałatka Cobba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wapno mikrofalowe na około 30 sekund, aby uwolnić olejki eteryczne, i odstawić na tyle długo, aby było wystarczająco chłodne, aby obsługiwać. Włącz mikser i podczas pracy, dodaj po jednym na raz przez rurkę podającą, pietruszkę, szczypiorek i czosnek, i zmiksuj, aż uformuje się gładka pasta. W tym momencie limonka powinna być wystarczająco chłodna, aby ją wycisnąć. Przy nadal włączonej mocy wycisnąć sok z limonki przez rurkę do mieszania, a następnie bardzo powoli dodawać maślankę, aż mieszanina zgęstnieje i może pokryć tylną część łyżki. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem. Odstawić do lodówki. (Po schłodzeniu dressing powinien przypominać majonez.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w dużej patelni z bezpiecznymi uchwytami piekarnika, gotuj boczek na małym ogniu, aż będzie ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Usunąć boczek i odstawić do odsączenia. Sezon pierś indyka i dodać do tłuszczu boczku świadczonych na patelni i brązowy ze wszystkich stron. Przykryj i piecz, aż osiągnie wewnętrzną temperaturę od 160 do 165 stopni F, aby podczas gotowania przenoszonego (nadal gotować po wyjęciu z piekarnika) osiągnąć 170 stopni F. (odbywa się to w celu utrzymania mięsa przed wyschnięciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjmij indyka na talerz i pozwól odpocząć. Pozostaw piekarnik włączony, aby zrobić grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Pokroić Bochenek epee na pół wzdłuż i umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Na pokrojoną stronę chleba wlać oliwę i doprawić suszoną natką pietruszki, solą i pieprzem. Tosty w piekarniku przez 10 do 15 minut, lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Sałatę umieścić na naczyniu do serwowania. Na wierzchu ułóż pomidory, ogórki, marchewkę i kliny z serem mozzarella. Ugotowany boczek pokroić lub pokroić na kawałki i posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
9
Pokroić chleb na małe grzanki i równomiernie rozprowadzić na sałatce. Indyka pokroić w plasterki i z sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn