Sałatka Camp Cobb
Sałatka Camp Cobb może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1581 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.39 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, Sałatka Cobba, oraz Sałatka Cobba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wapno mikrofalowe na około 30 sekund, aby uwolnić olejki eteryczne, i odstawić na tyle długo, aby było wystarczająco chłodne, aby obsługiwać. Włącz mikser i podczas pracy, dodaj po jednym na raz przez rurkę podającą, pietruszkę, szczypiorek i czosnek, i zmiksuj, aż uformuje się gładka pasta. W tym momencie limonka powinna być wystarczająco chłodna, aby ją wycisnąć. Przy nadal włączonej mocy wycisnąć sok z limonki przez rurkę do mieszania, a następnie bardzo powoli dodawać maślankę, aż mieszanina zgęstnieje i może pokryć tylną część łyżki. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem. Odstawić do lodówki. (Po schłodzeniu dressing powinien przypominać majonez.)
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w dużej patelni z bezpiecznymi uchwytami piekarnika, gotuj boczek na małym ogniu, aż będzie ostry.
Usunąć boczek i odstawić do odsączenia. Sezon pierś indyka i dodać do tłuszczu boczku świadczonych na patelni i brązowy ze wszystkich stron. Przykryj i piecz, aż osiągnie wewnętrzną temperaturę od 160 do 165 stopni F, aby podczas gotowania przenoszonego (nadal gotować po wyjęciu z piekarnika) osiągnąć 170 stopni F. (odbywa się to w celu utrzymania mięsa przed wyschnięciem.)
Wyjmij indyka na talerz i pozwól odpocząć. Pozostaw piekarnik włączony, aby zrobić grzanki.
Pokroić Bochenek epee na pół wzdłuż i umieścić na blasze do pieczenia.
Na pokrojoną stronę chleba wlać oliwę i doprawić suszoną natką pietruszki, solą i pieprzem. Tosty w piekarniku przez 10 do 15 minut, lub do chrupkości.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sałatę umieścić na naczyniu do serwowania. Na wierzchu ułóż pomidory, ogórki, marchewkę i kliny z serem mozzarella. Ugotowany boczek pokroić lub pokroić na kawałki i posypać wierzchem.
Pokroić chleb na małe grzanki i równomiernie rozprowadzić na sałatce. Indyka pokroić w plasterki i z sosem na boku.