Sałatka Brokułowo-Jabłkowa Z Boczkiem
Sałatka Brokułowo-Jabłkowa z Boczkiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 390 kalorii , 18 g białka i 28 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 1,17 USD za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka jabłek Granny Smith, ziaren słonecznika, kalafiora i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 55% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Sałatka z brokułów, suszonej żurawiny i wędzonego bekonu , Sałatka z kalarepy z jabłkiem, boczkiem i groszkiem śnieżnym oraz Tosty francuskie nadziewane bekonem, jabłkiem i orzechami .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj brokuły, kalafior, marchewkę i żurawinę. Wymieszaj jabłka z 1 łyżką soku z cytryny; dodać do mieszanki warzywnej i wymieszać.
W małej misce wymieszaj majonez, syrop i pozostały sok z cytryny. Wmieszać do mieszanki brokułów. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Tuż przed podaniem dodaj boczek i ziarna słonecznika.