Sałatka Bok Choy
Sałatka Bok Choy to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bok choy, cukier, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Shanghai Bok Choy / Baby Bok Choy (Posiłki 2 w 1) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń Pakiety smakowe z mieszanki zupy; rezerwy do innego użytku. Makaron z kruszonką.
Połącz makaron, nasiona słonecznika i migdały.
Rozprowadzić na 15-x 10-calowej patelni jellyroll.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru; odstawić.
Cukier i kolejne 3 składniki zagotować w rondlu na średnim ogniu.
Umieść bok choy i zieloną cebulę w dużej misce.
Dodaj mieszaninę makaronu ramen, rzucając dobrze.