Sałatka Bazyliowo-Kukurydziana
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka bazyliowo-kukurydziana może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, liście bazylii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka z kukurydzy, pomidorów i bazylii, Sałatka z bazylią i kukurydzą Farro, oraz BCT (nie Blt) Sałatka z bazylii, kukurydzy i pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Usuń łuski i jedwabie z kłosów kukurydzy.
Skropić kukurydzę z 1 łyżką oliwy z oliwek; umieścić na nieczystej blasze.
Piec 18 do 20 minut lub do chrupkiego przetargu.
Chłodny, aż będzie wystarczająco bezpieczny.
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb do dużej miski.
Dodać pozostałe składniki.
Przykryć i schłodzić sałatkę, aż będzie gotowa do podania.