Sałatka Azjatycka
Sałatka azjatycka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3834 kalorii, 54g białka, oraz 309g tłuszczu każdy. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, cukier, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest doskonałe. Spróbuj Sałatka Azjatycka + Sos Do Sałatek Azjatyckich, Chrupiąca Azjatycka Sałatka z makaronem Ramen (prawie najlepsza Sałatka Potluck kiedykolwiek), oraz Crunchy Asian Ramen Noodle Salad (A.k. A. simply the Best Potluck Salad EVER) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na średniej patelni na małym ogniu.
Dodaj makaron ramen, migdały i sezam.Gotować, często mieszając, aż do złotego koloru.
Usunąć z ciepła, cool.In mały rondel doprowadzić olej, cukier i ocet do wrzenia na jedną minutę.Super.Wymieszać z soją sauce.In duża miska, połączyć kapustę, cebulę, makaron i sos sojowy mieszaniny.Dobrze rzucaj.
Uwaga: czas przygotowania nie obejmuje czasu schłodzenia makaronu i mieszanek oleju / octu / cukru.Sałatkę najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.