Sałatka Arbuzowo-Rukolowa
Arbuz-Sałatka z rukoli to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz arbuza miąższ, sól i pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Arbuzami I Rukolą, Arbuzowa Sałatka Z Rukolą, oraz Sałatka z arbuza, Fetana i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce przykryj cebulę zimną wodą i kostkami lodu.
Odstawić na 30 minut, następnie odcedzić i osuszyć.
W średniej misce, wrzucić arbuza z 1 łyżką octu i odstawić na 10 protokół.
W średniej misce ubić pozostałą 1 łyżkę octu z oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i cebulę i wrzucić delikatnie. Za pomocą łyżki szczelinowej, rozsypać arbuza na sałatkę i top z kozim serem.