Arbuz Sałatka z czekoladą Vinaigrette może być tylko danie główne szukasz. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu. Jest idealny do Lato. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, ogórków, rodzynek pokrytych czekoladą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć syrop czekoladowy można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka arbuzowa z czekoladą Vinaigrette, Sałatka arbuzowa z arbuzowym winegretem, oraz Sałatka arbuzowa z szampanem Vinaigrette.
Instrukcje
1
Przez otwór paszy z systemem blendera dodać, 1 na raz, ocet, kolendra, pietruszka, ostry sos pieprzowy, sól i pieprz. Pozostawiając uruchomiony blender, dodać syrop czekoladowy, a następnie krem kokosowy w powolnym cienkim strumieniu, aby umożliwić emulgację. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby, z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Kokosowy
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wrzucić sałatę, cebula, szalotki, estragon, kolendra, i ogórki. Wchodzisz w arbuza, morele, winogrona, rodzynki i chipsy czekoladowe.