Sałatka Antipasto

Sałatka Antipasto
Sałatka Antipasto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pepperoncini, ocet balsamiczny, fasola garbanzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Sałatka Antipasto, oraz Sałatka Antipasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Wyjąć z wody do gotowania łyżką szczelinową, spłukać pod zimną wodą i dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować, aż będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Fasolkę szparagową wyjąć, opłukać i osuszyć makaronem.] W dużej misce, za pomocą wire trzepaczką, wymieszać czosnek, musztarda, i octy. Powoli ubijamy olej i dodajemy sól do smaku.] W bardzo dużej misce, wrzucić makaron z dressingiem i mieszać w bocconcini, garbanzos, salami, karczochy serca, pieczona papryka, pepperoncini, płatki czerwonej papryki,i pietruszka. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę. Sałatkę można przygotować do 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
16 średnicy) Kulki Bocconcini Z Sera Mozzarella16 średnicy) Kulki Bocconcini Z Sera Mozzarella
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bocconcini lub mozzarella, pokrojone w kostkę 1/2 calabocconcini lub mozzarella, pokrojone w kostkę 1/2 cala4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola garbanzo, opłukana i osuszonafasola garbanzo, opłukana i osuszona12 łyżeczki czosnku w proszkuMusztarda DijonMusztarda Dijon2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno pakowane świeże, płaskie liście pietruszki, mieloneluźno pakowane świeże, płaskie liście pietruszki, mielone2551 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pudełko mrożone karczochy serca, rozmrożonepudełko mrożone karczochy serca, rozmrożone2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola szparagowa, przyciętafasola szparagowa, przycięta791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pepperoncini (ostra papryka toskańska), odsączone (ok. 12)pepperoncini (ostra papryka toskańska), odsączone (ok. 12)1Batoniki toffi Heathsuszone płatki gorącej czerwonej paprykisuszone płatki gorącej czerwonej papryki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczona czerwona papryka (ok. 4), pokrojona w paskipieczona czerwona papryka (ok. 4), pokrojona w paski2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.rotini, fusilli lub inny krótki makaronrotini, fusilli lub inny krótki makaron991 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.salami pokrojone w plasterki, pokrojone w paskisalami pokrojone w plasterki, pokrojone w paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn