Sałatka Antipasto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pepperoncini, ocet balsamiczny, fasola garbanzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Sałatka Antipasto, oraz Sałatka Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Wyjąć z wody do gotowania łyżką szczelinową, spłukać pod zimną wodą i dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować, aż będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Fasolkę szparagową wyjąć, opłukać i osuszyć makaronem.] W dużej misce, za pomocą wire trzepaczką, wymieszać czosnek, musztarda, i octy. Powoli ubijamy olej i dodajemy sól do smaku.] W bardzo dużej misce, wrzucić makaron z dressingiem i mieszać w bocconcini, garbanzos, salami, karczochy serca, pieczona papryka, pepperoncini, płatki czerwonej papryki,i pietruszka. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę. Sałatkę można przygotować do 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Trójkolorowe Chipsy Taco
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
16 średnicy) Kulki Bocconcini Z Sera Mozzarella
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Posiekany świeży Jarmuż
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala