Sałatka Anielska wymaga około 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Za 84 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 248 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 108 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa, mieszankę limonki jell-O®, papryczki pimento i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z kurczakiem Angel ' s Chunky, Sałatka Z Makaronem Angel Hair, oraz Sałatka z ogórków pomidorowych Angel.
Instrukcje
1
W małej misce rozpuść żelatynę o smaku limonki w gorącej wodzie. Pozostaw do ostygnięcia na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, ananas, papryczkę pimento, seler i orzechy pekan. Złóż żelatynę. Schłodź w lodówce 1 godzinę lub do zgęstnienia, ale nie jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Cukierki Dla Karłów
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij gęstą śmietanę w małej misce, aż zgęstnieje. Złóż do mieszaniny żelatyny. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do momentu, aż mocno się zżeluje.
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison Noir Knock On Wood Chardonnay z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.